Logo Salutem

Coaching

Coaching met de focus op jou


Salutem Almere focust zich op wie jij bent, wat jij wilt en op wat jij kunt bereiken. We willen dat jij jouw potentieel optimaal benut, door ons open te stellen voor alle mogelijkheden en de zaken vanuit een ander perspectief te bekijken. Daarmee bereik jij jouw doelen.
Hoe klinkt dat?!

Jij gaat aan de slag en Salutem Almere geeft je handvatten. Je gaat leren je bewust te worden van jezelf en je talent. Daarmee vergroot je je zelfvertrouwen en je kracht.

IN DE PRAKTIJK:

Sparren op persoonlijk vlak

Persoonlijke gesprekken bieden ondersteuning bij het inzichtelijk krijgen van wat jou bezighoudt en dus tegenhoudt en ze geven je het zetje om in actie te komen.
Bij Salutem Almere ontvangen we geregeld mensen die tegengehouden worden door een situatie uit het verleden. Die herinnering of dat gevoel vergt dan veel aandacht en energie waardoor zij niet zichzelf kunnen zijn en niet hun doelen bereiken. Deze mensen zijn geholpen met een persoonlijke sparringsessie. Een gesprek van mens tot mens waarbij de focus op de basis en de mogelijkheden ligt. Met een nuchtere kijk wordt het leven opnieuw geprioriteerd. Dat doen we samen.

Tarief: € 75,00 p/gesprek excl. BTW

Fit in 8 stappen

Met het ‘fit in 8 stappen’ plan werken we naar een door jou gesteld doel toe. Dit kan een fysiek of mentaal doel zijn zoals werkfit worden. Het doel om werkfit te worden bevat ook een fysiek onderdeel. Hiervoor werken we samen met sportcentra en het UWV.
In het ‘fit in 8 stappen’ plan hebben we 8 sessies waarin we je leren om in jezelf te vertrouwen. Dit is hard werken. We brengen jouw bewustwording terug naar de nul-situatie (de basis) en gaan van daaruit opbouwen aan de hand van jouw vaardigheden en doelen.

Tarief: € 850,00 excl. BTW

Heb je vragen over het coachingstraject en wil je kennismaken met Katinka? Neem dan vrijblijvend contact op voor een eerste consult.