• Voel je welkom bij
    Salutem Almere


    Salutem staat voor
    Ontdekken, ontwikkelen
    en ontplooien.

    Katinka van der Linden

Welkom bij Salutem Almere

Voel je welkom bij Salutem Almere. Opgericht door Katinka van der Linden op 8 maart 2017 op internationale vrouwendag. De dag waarop Katinka voor zichzelf koos en uitsprak waar zij voor staat.

Mijn naam is Katinka van der Linden en ik ben de geestelijk moeder van Salutem Almere. De plek waar ik jou bewust maak van jouw eigen mogelijkheden en kansen. Bij Salutem Almere leer je weer te vertrouwen in jezelf. Mijn wens voor jou is dat jij als mens groeit en je zelf (weer) de kapitein van jouw leven wordt.
Salutem Almere is ook op deze wijze ontstaan. En nu geef ik mijn lessen en ervaring door.

Na mijn afstuderen heb ik non-stop gewerkt aan het verwezenlijken van andermans droom. Mijn eigen droom legde ik opzij. Lef en vertrouwen ontbraken om ze na te jagen. Tot ik tot inkeer kwam. Vanuit vertrouwen, excitement en power is Salutem Almere ontstaan. Mijn doel is: het creëren van een samenleving waar iedereen op zijn of haar eigen wijze kan deelnemen aan de maatschappij.
Deze zienswijze geeft ruimte om te vertrouwen op anderen en diens talenten te waarderen. Hierdoor wordt groei voor alle partijen gerealiseerd.

Salutem is Latijns voor zorg en welzijn, maar meer nog voor mij is het een groet. Voel je welkom bij Salutem Almere.

De kracht van Katinka:
Verbinder, initiatiefrijk, deskundig, pragmatisch, enthousiast, empathisch, positieve doorzetter, teamplayer.

Visie

Het creëren van een samenleving waar ruimte is voor elke individu om op zijn of haar eigen wijze deel te kunnen nemen aan de maatschappij.

Missie

Salutem, bewustwording van eigen mogelijkheden en kansen
De kracht zit in jezelf, Salutem ondersteunt jouw talent en eigen kracht. Zo blijf je het dichtste bij jezelf.
Salutem creëert een samenleving met als uitgangspunt dat elk individu op zijn of haar eigen manier kan participeren in onze maatschappij. Door een ieders 100% inzet als uitgangspunt te nemen, dus die inzet welke realistisch, haalbaar en betrouwbaar is, ontstaat vertrouwen en groei in eigen talent. Salutem maakt de inzet van talent en eigen kracht, leidend.