Logo Salutem

Gezonde leefstijl

Je leefstijl in balans


Met een gezonde leefstijl ben je in balans en dat is een heerlijk vrij gevoel. Salutem Almere helpt je dit gevoel te bereiken. We geven je handvatten waarmee jij jezelf in balans brengt.

Het in balans zijn is een combinatie van fysieke en mentale tevredenheid. (Dat is wat anders dan onverschilligheid of desinteresse!)
Je kunt bij fysieke tevredenheid denken aan het hebben van een constant en gezond gewicht en het vrij zijn van pijn. Bij mentale tevredenheid kun je denken aan het met plezier beleven van je dag of genieten van de uitdaging in je werk en andere bezigheden.

IN DE PRAKTIJK:

Inspiratieavond

Salutem Almere organiseert periodiek inspiratieavonden met een klein gezelschap. Thema’s zijn: voeding, beweging en bewustzijn. Ervaringsdeskundigen geven gevraagd en ongevraagd advies. In 1,5 uur ontvang je feedback over hoe een gezonde leefstijl er voor jou uit kan zien.
Neem contact op met Salutem Almere voor de data.

Coaching

Salutem Almere focust zich op wie jij bent, op wat jij wilt en kunt bereiken. We willen dat jij jouw potentieel optimaal benut. Dat maken we mogelijk door ons open te stellen voor alle mogelijkheden en de zaken vanuit een ander perspectief te bekijken. Daarmee bereik jij jouw doelen.
Lees hier meer over de coaching door Salutem Almere.

Voor bedrijven: incompany

Salutem Almere wordt door organisaties ingeschakeld om het ziekteverzuim terug te dringen en/of preventief te werken aan een gezonde werkethos bij de werknemers.
In enkele sessies werken we aan bewustwording van het eigen handelen en verantwoordelijkheidsgevoel. We verhelderen verwachtingen en werken toe naar een situatie waarin uw werknemers zich tevreden voelen in de rol die zij hebben binnen uw organisatie.

Tarief: op aanvraag. Neem contact op met Salutem Almere.

Heb je vragen over het traject naar een gezonde leefstijl en wil je kennismaken met Katinka? Neem dan vrijblijvend contact op voor een eerste consult.